Entrevista para la asociación de empresas de tecnología GENTIC.

El pasado 30 de octubre (2018) nos hicieron una entrevista para la web de la Asociación de Empresas de Tecnología TIC.

Durante la entrevista hablamos de nuestros inicios hace ya mas de años y de nuestro futuro como empresa tecnológica.

«El projecte empresarial d’Ensertia comença l’1 de setembre de 2016 a Sant Cugat de Vallès. L’empresa es defineix com “el servei global de telecomunicacions que millor s’adapta a la teva PIME”.

Tal com ens comenten a través del seu eslògan, el seu perfil de client principal són les pimes de més de 5 treballadors. Ens comenten també que molts dels seus clients els han escollit gràcies al seu servei tècnic professional. Entre les característiques més destacables d’Ensertia també hi trobem l’absència de permanències i el seu servei de consultoria de telecomunicacions.

De cara al futur, Ensertia espera expandir la seva oferta durant els anys vinents. “Volem tenir la nostra pròpia xarxa mòbil i de fibra abans de 2020”. Entre les perspectives de futur també esperen obrir noves delegacions a tot el territori nacional.»

También nos preguntaron acerca de que podíamos aportar a la asociación.

Ensertia treballa amb diverses empreses tecnològiques. El seu servei més sol·licitat entre aquest públic és el paquet total de tecnologia amb productes de diferents empreses. En aquest sentit, destaquen el seu valor afegit respecte a la competència: “Som diferents perquè treballem sense permanències. No és necessari haver de comprar cap telèfon ni fer un rènting, amb la quota mensual n’hi ha prou per treballar amb nosaltres”. Aquesta quota mensual inclou un servei tècnic de qualitat propi i una consultoria de telecomunicacions.

Respecte a la seva arribada a GENTIC, ens comenten que van conèixer l’associació fa dos anys. “Ens la va presentar fa un parell d’anys un company. “La nostra motivació és establir lligams amb altres empreses tecnològiques per col·laborar”.

 

Accede a la entrevista completa aquí:

https://gentic.org/entrevistem-a-ensertia-volem-establir-lligams-amb-noves-empreses-tecnologiques/

 

entrevista ensertia tic

Llamar
Whatsapp
Contratar
Ayuda