Ensertia, el nou operador de telecomunicacions de Sant Cugat.

Ensertia, el nou operador de telecomunicacions de Sant Cugat que a nascut per fer mes fàcil les comunicacions de les empreses.

Sant Cugat Empresarial s’ha reunit amb el Ricard Fitó i Oriol Melcior que son els fundadors d’ Ensertia, un operador de telecomunicacions que es va constituir en plena pandèmia aquí a Sant Cugat.

El projecte de ser un operador neix ja el 2016 quan detecten que hi ha una mancança de un servei de qualitat al nostre territori sobretot en les PYMES.

El que hem vist, es que tenen molt clar que el seu valor afegit es la qualitat tècnica i el servei, per això han fugit de contractes de permanència i ofertes low cost per desmarcar-se totalment de la competència.

Durant la trobada hem aprofitat per conèixer com veuen ells el futur del seu sector i que ens expliquessin quines son les novetats i tendències com les centraletes de veu IP gestionades des de un ordenador que ha estat una solució per moltes empreses per el teletreball.

També hem conegut una mica com funciona un operador de telecomunicacions, com gestionen una centraleta, la nostra línia mòbil, com es el procés d’instal·lar una fibra o com funciona el servei tècnic que tenen darrera per oferir un bon servei.

Finalment ens han explicat com es el servei d’atenció al client i que es important per ells que puguis accedir sense tindre que parlar amb contestadors ni estar amb esperes que es fan interminables només per voler consultar alguna cosa.

Nota de prensa de https://santcugatempresarial.cat/

SCE – Sant Cugat Empresarial
Llamar
Whatsapp
Contratar
Ayuda